Despre noi


SC VICTOR  TRADING GRUP VAV este  o companie cu capital integral romanesc, prezenta pe piata materialelor de constructii si finisaje din anul 2000.
Inca de la infiintarea companiei, viziunea noastra a fost de a oferi clientilor solutii pentru constructii. Indeplinim acest lucru punand la dispozitia clientilor o echipa de consultanti cu experienta, specializati in gasirea solutiilor potrivite  pentru  proiectul lor, si oferindu-le o gama  larga de materiale de constructii premium. Imbinam expertiza tehnica si calitatea materialelor, oferind clientilor nostri un raport pret-calitate corect si o solutie tehnica adaptata nevoilor reale ale proiectelor.
De asemenea, le oferim clientilor o serie de servicii de montare si punere in opera a materialelor achizitionate, cu ajutorul echipelor noastre de montatori si aplicatori experimentati.

www.vatamineralabazaltica.ro – Termoizolatii ecologice pentru o “Casa Verde”

www.vatamineralabazaltica.ro este ingurul magazine online din Romania dedicat EXCLUSIV comercializarii de termoizolatii cu vata minerala bazaltica. Doar la noi vei gasi izolatii termice, izotii tehnice, dar si Termosistem fatada, la  cel mai bun raport calitate – pret.

www.vatamineralabazaltica.ro contine produse si informatii relevante pentru proiectanti, ingineri, arhitecti, constructori, instalatori cat si persoanelor fizice interesate de izolatii termice sau izolatii tehnice. Beneficiati in acelasi timp de consultanta tehnica gratuita din partea specialistilor nostril, telefonic, in cadrul showroom-ului nostru. La solicitarea dvs.  ne deplasam la santier pentru masuratori si instruire tehnica. Produsele pot fi achiztionate atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice. Indiferent de dimensiune, proiectul tau este misiunea noastra!

Magazinul online www.vatamineralabazaltica.ro oferta clientului posbilitatea de a primi produsele prin livrare gratuita direct la santier. Pentru a achiztiona produsele noastre, aveti la dispozitie urmatoarele posibilitati:

ü  Comanda Telefonica – sunati la numerele de telefon: 031. 42. 58. 499, 0774. 639.580, sau 0771.251.877,  pentru a lua legatura cu unul din operatorii nostri.

ü  Comanda Online – Alege produsele dorite si adauga-le in cos. Expediaza comanda, si in cel mai scurt timp un agent de vanzari iti va comunica termenul de livrare

ü  Cumpara direct din Showroom-ul nostru din Bld. Octavian Goga nr.4, Sector 3, Bucuresti, vis-à-vis de Camera de Comert a Romaniei

   Termosistem vata minerala bazaltica – sistemul eficient de izolatie termica pentru peretii exteriori !

 

www.vatamineralabazaltica.ro  ofera o gama completa de grosimi pentru termosistem cu vata mineral bazaltica ROCKWOOL(lider mondial pe piata termoizolatiilor) care va asigura maxim de economie a cheltuielilor de incalzire iarna si racire vara, suplimentar imbunatateste microclimatul si confortul interior al locuintei, permeabilitatea crescuta la vapori permitand peretilor sa respire si evitand astfel formare condensului si mucegaiului. Nu numai vata mineral bazaltica, dar si mortarele si tencuielile decorative care se folosesc in aceste sisteme sunt permeabile la vapori. Astfel, se realizeaza un climat interior placut si cu adevarat confortabil.
Locuintele izolate cu un termosistem vata minerala bazaltica corect aplicat, va ofera si o protectie la foc (vata bazaltica fiind incombustibila clasa A1) si o izolare termica cat si fonica crescuta.

Toate produsele comercializate de www.vatamineralabazaltica.ro pot fi decontate prin intermediul programului “Casa Verde Plus”. Vezi aici criteriile de eligibilitate.

Pentru detalii suplimentare cu privire la produsele si serviciile oferite de www.vatamineralabazaltica.ro nu ezitati sa ne contactati!

Magazinul online www.vatamineralabazaltica.ro este detinut de catre SC VICTOR TRADING GRUP VAV SRL, dealer autorizat ROCKWOOL Romania.