Construieste o casa durabila cu termoizolatia ROCKWOOL

Monday, Feb 24, 2020 | Post by VAV Grup | 0 comment(s)

Fiecare om isi doreste sa construiasca si sa bucure de o casa durabila.

Fiecare om isi doreste sa construiasca si sa bucure de o casa durabila. Cheia succesului in construirea de case durabile se ascunde in tipul de izolatie aleasa. Alegerea unei izolatii gresite, pentru o anumita aplicatie, poate duce la pierderi de energie si esecuri premature ale incintelor de constructie. De aceea, este important sa alegi corect de prima data. Sa nu irosesti timp si resurse in mod inutil. 

Un alt aspect de luat in calcul este faptul ca nu toate materialele de izolare sunt la fel si dintre acestea nu toate sunt intotdeauna interschimbabile. O intelegere de baza, a modului in care functioneaza peretii, te va ajuta sa intelegi la ce anume sa te astepti, in mod rezonabil, ca materialele de constructie sa faca pentru tine, atunci cand acestea fac parte dintr-un ansamblu de elemente structurale.

Daca ai cunostinte in constructii si in izolare continua pe cont propriu, insa in cazul in care nu te pricepi, ar fi bine sa urmaresti videoclipuri pe internet, pentru a te documenta mai intai cu privire la elementele de baza si, cel mai indicat, este sa apelezi apoi la o echipa de specialisti in domeniu.

Preferata noastra, dar si a specialistilor, este izolatia cu vata bazaltica minerala datorita durabilitatii si a versatilitatii sale. Este complet permeabila si nevamatata la umiditate, astfel incat exista un risc mai mic in timpul instalarii, precum si in timpul vietii sale operationale. Este hidrofoba in masa (ceea ce inseamna ca nu va absorbi apa si umiditatea), astfel incat se poate uda la suprafata, fara a provoca vreun motiv de ingrijorare beneficiarului.

Vata minerala bazaltica odata uscata isi va mentine valorea R originala si isi va pastra toate proprietatile specifice. Avand in vedere problemele cronice cauzate de apa si umiditate care sunt prezente in subsoluri, vata minerala bazaltica ROCKWOOL este un produs mult mai potrivit pentru izolatia peretilor de la subsol decat fibra de sticla sau alte materiale termoizolante.

De ce ROCKWOOL

Grupul ROCKWOOL se numara printre liderii mondiali din industria izolatiilor. Cu o experienta de peste 70 de ani, ROCKWOOL furnizeaza produse si solutii pentru toate domeniile de aplicatii, atat pentru cladiri rezidentiale, cat si pentru cele nerezidentiale. Produsele Rockwool de vata minerala bazaltica iti asigura o protectie sigura si o eficacitate optimala pe toata perioada de exploatare a instalatiei. Produsele de vata minerala bazaltica sunt rezistente la temperaturi inalte, rezistente la foc, cu un nivel inalt de izolare fonica, precum si conforme cu cerintele actuale din domeniul ecologiei. 

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles